Tentang Kami

about

Saha Urang?

Jiangxi Nero Commerce Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan ngahijikeun pamekaran, desain, produksi, penjualan sareng perdagangan, kalayan pabrik 1000sq m2 sareng langkung ti 100 karyawan. Kami aya di Yifeng, Jiangxi, anu mangrupikeun awi anu pangsaéna di Cina. Pabrik kami Anbao Home Furnishing diadegkeun dina 2011.We gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman dina produksi awi sareng produk kai. Pabrik urang geus ngalakonan perdagangan domestik di past.But taun ieu, urang bade ngajual produk urang ka sakuliah dunya.

Naon Urang Laksanakeun?

Leuwih 10 taun, kami husus dina ngamekarkeun jeung manfacturing awi jeung produk kai, kayaning borads motong awi, panitia laci awi, dividers laci bmaboo, mangkok awi keur budak, ware dapur awi, jati awi, lampu LED chrismas kai jeung produk kai séjén. .

Sajauh ieu, urang gaduh langkung ti 200 jinis produk anu béda, sareng urang tiasa ngahasilkeun awi atanapi produk kai anu disaluyukeun salami anjeun tiasa nyayogikeun gambar, ukuran atanapi conto. Simkuring gaduh mesin laser ukiran profésional di pabrik urang, sangkan bisa engaving logo Anjeun atawa jeung pola rék on produk urang. Kami parantos ngahontal kerjasama sareng pembeli ti Amérika Serikat, Inggris Raya, Pakistan sareng daérah sanés. Sajaba ti éta, urang boga toko amazon owm urang. Dumasar kana usaha sareng perbaikan téknik, kami parantos ngajaga hubungan koperasi anu panjang sareng para nasabah.

Budaya Perusahaan

Nilai kami: kajujuran, tanggung jawab, inovasi, dedikasi
Kajujuran
Perusahaan satia; Saluyu jeung ucapan jeung lampah
Kajujuran mangrupikeun pondasi pangembangan perusahaan
Tanggung jawab: nyandak inisiatif pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab, gaduh kawani pikeun nanggung tanggung jawab, sareng ngalaksanakeun tugasna.
Inovasi: Nyumponan jaman, maju ka hareup, wani jadi nu pangheulana.

Inovasi mangrupikeun sumber kakuatan pikeun pangwangunan perusahaan.
Dedikasi: Cinta sareng dedikasi, jasa ikhlas, sareng uih deui ka masarakat.
Dedikasi mangrupikeun alam ideologis anu luhur sareng kualitas spiritual masarakat Grid Nagara.
Kauntungannana urang: Urang boga sakabeh garis produksi jeung tim QC profésional pikeun kadali kualitas ketat. OEM sareng ODM sayogi. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam, pikeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah anjeun. Sareng kami parantos lulus FSC.